Kezdőlap

Hautec német hőszivattyúk - megbízhatóság, kedvező ár

A Hautec cég jelentős múltal rendelkezik a fűtés és melegvíz ellátást biztosító készülékek gyártásában és fejlesztésében egyaránt. A Hautec csoport 20 éves tapasztalattal rendelkezik a hőszivattyú technológiák terén és Németország vezető gyártóji közé tartozik.

A Hautech cég által kínált hőszivattyúk:

Levegő-Víz hőszivattyúk

Fagypont alatti hőmérséklet esetén is a külső levegő elegendő energiát szolgáltathat, hogy a levegős hőszivattyúnk felfűtse lakásunkat. A külső levegő bárhol egyszerűen hozzáférhető közeg, így a levegős hőszivattyúk bárhová nagyobb munkálatok nélkül telepíthetőek. A Hautec Levegő-Víz hősziavttyúk tökéletes megoldást nyújtanak egy meglévő kazán alapú fűtés rendszer kiegészítéseként vagy önállóan is alkalmasak mono-energikusan ellátni a lakásunk fűtését.

Hautec Föld-Víz hőszivattyúk

A Hautec Föld-Víz hőszivattyúk a földben tárolt napenergiát hasznosítják fűtésre és melegvíz készítésre. Létezik földkollektoros kivitel, mely a földben elhelyezett csőkígyón keresztül gyűjti össze a hőenergiát. Ezek a rendszerek akát 100%-ban képesek ellátni a fűtési szükségleteinket. A befektett (megvásárolt) elektromos energia pedig mindössze a negyede az összes megtermelt hőenergiának.

Másik földes hőszivatyú típus a föld szondás kivitel, ahol 100 méteres lyukakba kerülnek a szondák, melyek a föld tulajdonságától függően 50-100W energiát szolgáltatnak méterenként.

A HAUTEC 3000-es sorozat kimondottan családi házak ellátására készített földes hőszivattyú. 4-től 12kW hőteljesítményt biztosítanak. A Hautec cég egészen 240 kW kimeneti teljesítményig kínál földes hőszivattyúkat, amelyek teljesítménye további kiegészítőkkel tovább növelhető.

HAUTEC német hőszivattyú

Hautec Víz-Víz hőszivattyúk

A hőszivattyú a hőenergiát a talajvízből nyeri a nyerő kúton keresztül. A hőszivattyúban lehűlt (vagy hűtés esetén felmelegedett) víz a nyelő kúton keresztül visszakerül a földbe. A Hautec Víz-Víz hőszivattyúk széles skáláján válogathatunk 6-tól 300 kW-os készülékekig, kimagasló COP értékek mellettVissza Tovább

English language Napenergia Napkollektorok Napelemek Hőszivattyúk Általános Hőszivattyú Hőszivattyú típusok Hőszivattyús hutés Költség Kalkulátor Hőszivattyú beszállítók CTC CONERGY HAUTEC - Levego-Víz - Víz-Víz - Föld-Víz DIMPLEX EURONOM WEIDER Árak, Referenciák Rendszerárak Árlista Pályázat - Hitel Árajánlat kérés Referenciák + -