Home

BIO 7 CHOC Septic tank activation bacteria with additional vitamin

A BIO 7 CHOC bacteria is capable for new septic tank activation or for older tank reactivation. An older tank can be stopped by one of the followong reasons:

A BIO 7 CHOC aktiváló baktérium válogatott mikroorganizmusokat és vitaminokat egyesít. Ily módon a flóra gyorsan, tartósan és hatásosan megtelepszik.

A BIO 7 CHIC tartalmaz a baktériumok tevékenységét erősítő természetes tápanyagokat is, mint az anyagok lebomlását megkönnyítő élesztőket és enzimeket.

A BIO 7 CHIC aktiváló baktérium megszünteti a rossz, kellemetlen szagokat, óvja a természetet a környezetbarát biólógiai hatóanyagai által, elősegíti a természeti körfolyamatok helyes végbemenetelét.

bio 7 choc activation bacteria

Content:

Appliance

For one 1m3 (4 people) septic tank diffuse the following amount into the toilett:

1 capsule (bacteria and vitamin) + 1 portion powder

Flush the toilet. Repeat the procedure after 8 days. In case of bigger septic tank use proportional amounts.

Before the activation do not use chemicals, as acid, soda, antibiotic, bleacher!

The product is not poisonous!

BIO 7 ENTRETIEN Septic tank maintenance bacteria

bio 7 entretien maintenance bacteria

A BIO 7 ENTRETIEN maintenance bacteria keeps the bacteria flora alive and guarantees the efficient operation of the biological cleaning.

A BIO 7 ENTRETIEN maintenance bacteria consists of completly natural bacterias, enzymes and yeast which helps the natural decomposition.

A BIO 7 ENTRETIEN maintenance bacteria ceases the inconvenient smells, and protects the environment.

Compounds:

Appliance

A 1 m3 tank (4 person) - pour monthly once the packet into the toilette. Flush the toilette. Proportional increase of this amount in case of bigger tank.

Before the activation do not use chemicals, as acid, soda, antibiotic, bleacher!

The product is not poisonous!

BIO 7 G oil separator bacteria

The BIO 7 G bacteria consists of bacterias, enzymes and activation mixture. It liquefies the greases and helps to the right operation of septic tanks and grease separators. It can be used for cleaning pipelines, cesspools and grease separators. There are 375 g and 1.4 kg packs.

Appliance

It is suggested to apply the bacteria before night or before holiday.

Maintenance of syphone pipes

Pour one capsule and one bottle into the basin in every 3 weeks. Stream some lukewarm water on it, that the mixture enters in the pipline. In case of significant amount of grease use the industrial package of BIO 7 G.

Additional information

During the usage do not use hot water and chemicals(bleach, soda, acid, etc.)!

Do not use more doses simultaneously!

For maintenance of sewage cleaning system and septic tank use Bio 7 ENTRETIEN activation bacteria!

Technical data sheet:

Maintenance

A karbantartási utasítás meghatározza a végrehajtandó műveletek (jó működés ellenőrzése, kiürítés, vízsugárral tisztítás vagy szűrőanyag cseréje) természetét és gyakoriságát. A kiürítési és karbantartási műveletek jó végrehajtását írásban rögzíteni kell az e célból kialakított rovatokban. A rendszere karbantartás arra jogosult személyek általi végrehajtásának igazolása lehet egyik feltétele egy esetleges garanciális panasz elismerésének. A jó karbantartás biztosítja az Ön berendezése lehető legjobb működését.

Cooking oil separator

Ellenőrizni legalább havonta egyszer a jó működést. Kiüríteni állandó szintig a fenéken visszamaradt hulladékokat és iszapot, valamint a felső részen felgyülemlett zsírokat. Legalább 6 havonta és általában amint szükséges vízsugaras tísztítás végrehajtása a be és kiömlő szerkezeteknek. Ezt követőan visszatölteni vízzel ls ismételten üzembehelyezni a zsírleválasztó edényt.

Szag kiáramlás

Telített berendezés

Berendezés alsó nyílású kiömlő vezetékének feliszaposodása

Házi szennyvíz vagy fekáliás szennyvíz oldómedence

Feliszaposodás állhat elő, ha elégtelen a vízellátás, vagy túlzott a terhelés. Ebben az esetben az állandó színig történő leürítés, vízsugárral meg kell tisztítani a be és kiömlő szerkezeteket. Ezt követően visszatölteni vízzel és ismételten üzembe helyezni.

Szag kiáramlás

Telített, feliszapolódott berendezés és nem cseppfolyósodott anyagok

Magával sodort lebomlatlan anyagok a medencén túl

Epurbloc

Felsizaposodás állhat elő, ha elégtelen a vízellátás, túlzott a terhelés, vagy a feliszapodásjelző telítődött. Ebben az esetben állandó szintig leürítendő és kitisztítandó az Epurbloc és a be és kiömlő szerkezetek. Az Epurbloc-ba egyszerűen behelyezett eliszaposodásjelző kiemelhető, így lehetővé válik a szűrőanyagok cseréje, vagy nagyon könnyű és hatásos tisztítása vízsugárral. Az Epurbloc leürítése legalább kétévenként egyszer elvégzendő. Ezt követően visszatölteni vízzel és ismételten üzembehelyezni. A szűrőanyag adott esetben lecserélendő.

Szag kiáramlás

Telített, feliszapolódott berendezés és nem cseppfolyósodott anyagok

Feliszapodásjelzőt telítő lebomlatlan anyagok

Előszűrő lebegőanyagszűrő

ellenőrizni a levegő beáramlásokat (felső kiömlés) és levegő kiáramlásokat (felső beömlés). Feliszapodás esetén elegendő a szűrőanyagot vízsugárral áttisztítani, vagy adott esetben lecserélni.

Rendellenesen magas vízszint az előszűrőben

Csepegtető baktériumszűrő

Ellenőrizni a levegő beáramlásokat (alsó beömlés) és levegő kiáramlásokat (felső beömlés).

Szag kiáramlás

Ágy feliszaposodása

Tunnels

Levegőztető és mintavevő akna SL-RAP 1000:

Elosztó akna SL-RR 450:

Csapadékvíz akna SL-REP 450:

Szivárogtató összekötő akna SL-RBOU 450:

Gyűjtőakna alagcsövezett függőleges homokszűrőhöz SL-R COL V 1190:

Gyűjtőakna vízszintes homokszűrőhöz SL-R COL H 600:

Transit flume

Check the correct operation of the pump monthly.

Previous Next

Sewage Cleaning Sotralentz Sewage Cleaning systems Intorduction Self-contained system System arrangements Cleaning bacteria Licences Oil separators Introduction Sizeing Opeartion Polyethylen oil separator Steel oil separator Cooking oil separator Licences References Price list +-